Eerder was moncler jas outlet de tanker meer dan een moncler

25 مايو , 2014 بواسطة :

Benghazi ontvangt brandstoflevering op dinsdag

LONDEN (Reuters) Rebellen in Oost-Libië zullen dinsdag een brandstoftanker krijgen naar Benghazi, volgens moncler jassen dames bronnen moncler sale uit de handel, wat aangeeft dat de rebellenregering nog steeds in staat is om vitale brandstofvoorraden aan te leggen ondanks een gebrek aan financiering.

De Fidias-tanker met olieproducten uit Liberia vaart moncler jas heren sale naar het zuiden in de Middellandse Zee en moncler jassen kwam later op dinsdag aan op de AIS-trackinggegevens van AIS 2018 moncler Live.

Branche-bronnen zeiden dat de tanker ongeveer 30.000 40.000 ton diesel vervoerde. Eerder was moncler jas outlet de tanker meer dan een moncler dames week voor Malta moncler outlet verankerd en de bron voor de brandstof was onduidelijk, zeiden ze.

Volgens een van de bronnen in de moncler jas heren sector moncler jas dames werd het schip gecharterd door oliehandelaar Vitol, die de afgelopen twee maanden regelmatig leveringen naar moncler jas dames sale Oost-Libië heeft uitgevoerd.

Een woordvoerder moncler uitverkoop van Vitol weigerde dinsdag commentaar te moncler jassen dames sale geven.

OPEC-lid Libië is afhankelijk van import van brandstof, zelfs in vredestijd, vanwege onvoldoende raffinagecapaciteit. De oorlog heeft sindsdien de consumptie van transportbrandstoffen zoals diesel en benzine voor militaire voertuigen verhoogd, terwijl een tekort aan ruwe jassenmoncler grondstof de output van de raffinaderij heeft verminderd.

De regering van Benghazi is gedwongen om op westerse hulp moncler nederland te rekenen om brandstoftransporten te betalen, omdat moncler jassen outlet geld van olie-export opdroogde nadat het in april slechts één lading had verkocht, ook via Vitol.

De rebellen moncler jassen heren sale olieminister Ali Tarhouni beschuldigde het Westen vorige maand van het niet nakomen van beloften om dringende financiële hulp te bieden, waardoor de regering gedwongen werd om te vertrouwen op betalingsextensies voor brandstoffen.

Sindsdien hebben ze $ 100 moncler jassen moncler uitverkoop heren miljoen aan financiële hulp ontvangen van Qatar, maar ze zijn nog steeds in contanten gesnoerd.

Een islamitische vakantie in augustus zou het moncler heren vermogen van regeringen in zowel Oost- als West-Libië verder kunnen testen om een moncler outlet sale ​​energiecrisis te voorkomen. Het energieverbruik in deze periode neemt doorgaans toe als gevolg van de extra vraag naar transport- en kookbrandstoffen zoals diesel en vloeibaar petroleumgas.

Oliehandelaren zeiden dat de levering van brandstof aan het westen van Libië de afgelopen weken vrijwel tot stilstand was gekomen, met bedrijven afgeschrikt door steeds krachtigere internationale sancties en een moncler jas sale meer proactieve houding van de NAVO bij het omleiden van ladingen.


اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *